Docentschap

Ik ben geregistreerd docent bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs).
Bij de “Haarlemse Akademie” in Uitgeest verzorg ik de praktijklessen voor de opleiding schoonheidsspecialist (niveau 3). Daarnaast verzorg ik de theorielessen van de Huidverbeterende Massage en zowel de theorie- als de praktijklessen van de specialisaties Acne, Cosmetische Shiatsu en Additioneel/Welness.
Bij “La Lique” in Heerhugowaard verzorg ik de theorie- en de praktijklessen van de specialisaties Cosmetische Shiatsu, Huidverbeterende Massage en Acne.

Nascholingsdocent ANBOS

Sinds 2018 ben ik nascholingsdocent voor de specialisaties Elektrisch Ontharen en Acne bij de ANBOS.

Examinator TCI

Doordat ik assessor ben bij het examenbureau TCI, ben ik altijd op de hoogte van de laatste exameneisen.

Bijscholing

Bent u schoonheidsspecialiste en op zoek naar bijscholing vlak voor uw examen of wilt u de kennis die u heeft weer even opfrissen? U kunt bij mij ook terecht voor privélessen van zowel de basis als alle specialisaties.

Privélessen Elektrisch Ontharen

Verder kunt u bij mij privélessen volgen voor de opleiding Elektrisch Ontharen, zowel praktijk als theorie. Ik werk hierbij
onder andere samen met Nibet. Nibet verzorgt de apparatuur die u in eerste instantie kunt huren met een optie tot koop.
De opleiding kunt u via privé lessen bij mij in de salon volgen of, als u met meerdere collega’s bent, op een locatie naar wens.

Workshop “Huidoneffenheden verwijderen”

Na het behalen van het diploma Elektrisch Ontharen kunt u bij mij nog een ééndaagse workshop “verwijderen huidoneffenheden” volgen. Hierdoor kunt u het maximale uit uw apparaat halen en uw klant nog meer bieden.

Voor verdere informatie kunt u ten allen tijde contact opnemen.